3 dingen die je nu al kan doen vóór de feestdagen

3 dingen die je nu al kan doen vóór de feestdagen

 

De maand december staat straks voor de deur met een heleboel feestdagen: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar,… Elk jaar opnieuw slepen we onszelf naar overbevolkte winkelstraten, schurken we tegen tal van deadlines aan om alles tijdig rond te krijgen en gaan we gebukt onder de berg stress die de feestdagen met zich meebrengen. Ok, we overdrijven een beetje – feest is fun – maar we hebben wel enkele tips voor jou om die feesten helemaal zen tegemoet te gaan!

Ga op cadeautjesjacht

Heel wat pakjes komen elk jaar terug: speelgoed voor de kinderen, iets nuttigs voor de schoonfamilie, verwennerij voor je wederhelft,... Ga nu al op pad en neem de tijd om fijne, persoonlijke geschenkjes uit te kiezen. Lachende gezichten verzekerd!

Experimenteer met feestgerechten

Een aangebrand gebraad, mislukte risotto, een feesttaart die niet mooi opkomt in de oven,… Het zorgt voor de nodige keukenpaniek op kerstavond. Begin nu alvast te experimenteren met exotische ingrediënten en pak in december uit met je chef skills!

Scoor nu al de perfecte feestoutfit

Een feestmaaltijd van een ware keukenprins(es), een stapel fantastische cadeautjes, dan ontbreekt er nog één ding om te schitteren op de feestdagen: je outfit. Vermijd overvolle pashokjes of rekken waar jouw maat ontbreekt en scoor nu al de geknipte feestoutfit. Zo word je zélf de kers op de taart!

Top