3 kinderpakjes voor grote mensen

3 kinderpakjes voor grote mensen

Herinner je je het plezier nog waarmee je vroeger pakjes opende, als kleine jongen of meisje op moeders schoot? Je was al-tijd verrast en altijd blij met je cadeautje. En geef toe, als volwassene heb je bij het openen van de vele geschenken vooral angst dat je zal moeten doen alsof je iets leuk vindt… Met dat gevoel willen we voor eens en altijd komaf maken, want kinderpakjes, die kan je toch ook gewoon aan volwassenen schenken? Succes gegarandeerd!

Dekbedovertrek

Als kind kreeg je ze vaak: de kleurrijke en grappige dekbedovertrekken. Ze fleurden niet alleen je kamer, maar ook je ochtendhumeur flink op. Waarom dus niet op zoek gaan naar een vrolijke overtrek voor grote mensen? Je doet hen ongetwijfeld een groot plezier! Nieuwe lakens zijn hemels om in weg te dommelen. Kom je even rondsnuisteren bij Sleepworld?

Mokken

Onder de kerstboom vond je ook vaak een leuke mok om tijdens de koude dagen hete chocomelk uit te drinken. Je kreeg mokken in de gekste vormen, mokken die van kleur veranderden, mokken met grappige spreuken… Ook voor volwassenen kunnen die mokken een nostalgisch en fijn gevoel oproepen. Ga op zoek naar een mok op maat, zo tover je meer dan één glimlach op het gezicht van de ontvanger! Maisons du Monde heeft een fijn assortiment!

Foto’s

Nog een populair cadeau voor kinderen? Kadertjes met allerlei grappigs om aan de wand te timmeren. Na een poosje kon je de kaders zelf opvullen met eigen foto’s om zo een heerlijke collectie herinneringen aan te leggen. Nu foto’s voornamelijk op smartphones worden verzameld en bewaard, is het misschien een leuk idee om opnieuw fysieke herinneringen te creëren voor elkaar: schenk één van de vele mobiele fotoprinters die je bij Krëfel vindt. Welke plaatjes afgedrukt en aan de muur genageld worden? Dat kiest de gelukkige ontvanger helemaal zelf!

Zo zorg jij opnieuw voor kinderlijke vreugde rond de feesttafel!

Top