3 tips om jou klaar te stomen voor het nieuwe loopseizoen

3 tips om jou klaar te stomen voor het nieuwe loopseizoen

In de herfst is het soms moeilijk de discipline te vinden om een uurtje te gaan lopen. Het wordt steeds kouder, natter en donkerder. Maar de herfst kan ook een heel aangenaam seizoen zijn! We geven graag enkele tips om jou klaar te stomen voor het nieuwe loopseizoen.

 

Veilig lopen

Het mag dan wel zonnig weer zijn, de dagen worden toch steeds korter. Als je daarom ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat gaat lopen, bereid je je best even voor. Hoe kan je dit doen? Er bestaan heel wat leuke fluo-accessoires om in het donker op te vallen! Wat denk je bijvoorbeeld van deze flashy Led-lichtjes om aan jouw schoenen te hangen? Je kan ze vinden bij SportsDirect.

Flashing Shoe LED Light, pink - SportsDirect op B-Park - Prijs: € 5,99

 

Laagjes, laagjes

Wat is er leuker dan in een nieuwe looptenue een uurtje te lopen? Overdag kan het nog warm zijn, maar ’s ochtends en ’s avonds begint het toch wel al af te koelen. Denk dus zeker goed na over wat je aantrekt om te gaan lopen. Onderschat het belang niet van een onderlaag. Het beschermt tegen de kou, maar met de juiste onderlaag krijg je het ook niet té warm. Ontdek bij Decathlon de verschillende onderlaagjes.

 

 

Mouwloos ondershirt Keepdry voor dames, blauw/roze - Decathlon op B-Park - Prijs: € 5,19

 

Goede loopschoenen

Een goede loopschoen blijft nog altijd het belangrijkste wanneer je gaat lopen. Kies niet zomaar voor het mooiste exemplaar, maar sta ook even stil bij wat jij nodig hebt. Het is altijd handig om je even te laten bijstaan in de winkel alvorens je een paar loopschoenen kiest. Zowel bij Decathlon als SportsDirect helpen ze je graag verder.

                     

Nike Tanjun Sportschoenen - SportsDirect op B-Park - Prijs: € 57,59

Kalenji hardloopschoenen kiprun long - Decathlon op B-Park - Prijs: € 75

 

Zie je het ook al helemaal zitten om te gaan lopen vanavond? 

Top