3 vroege cadeautips voor Black Friday

3 vroege cadeautips voor Black Friday

Nieuwe maand, nieuwe hoogtepunten, en in november is dat ongetwijfeld Black Friday op vrijdag 23 november! Waarom? Omdat de koopjes dan vanuit Amerika komen overgewaaid; een traditie die wij alleen maar kunnen toejuichen. Black Friday valt traditiegetrouw op de eerste vrijdag na Thanksgiving en luidt de grote jacht op kerstgeschenken in - mét fijne kortingen bovendien. Dat lijkt vroeg, maar niets is minder waar, want last minute cadeautjes zoeken? Dát is pas verschrikkelijk! Hier alvast enkele tips om je familie in de watten te leggen.

Je ouders

Je ouders zijn intussen vermoedelijk ook het digitale tijdperk ingedoken. Hoogstwaarschijnlijk zijn ze intussen ook trotse bezitter van een smartphone en dat betekent maar één ding: kapotte kabeltjes, verloren opladers en platte batterijen. Tijdens de feestdagen help jij je ouders niet alleen met een extra voorraad kabeltjes, je zorgt ook voor een kleurrijke toets in kabelland. Weg met al dat grauw, grijs, zwart en wit. Jij gaat voor kleur! Bijvoorbeeld met deze fleurige herlaadkabels van Xtorm die je bij Krëfel kan verkrijgen. Een origineel én praktisch cadeau. Zo hebben we het graag!

Je kinderen

De Kerstman laat natuurlijk nog wel even op zich wachten, maar ook Sinterklaas is volgende maand opnieuw in het land… Zo kan je op Black Friday niet alleen vroege kerstcadeautjes scoren, maar ook fijne pakjes van Sint en Piet! Wist je bijvoorbeeld dat je in Dreamland nu 20% korting krijgt op een hele reeks Nerf Blasters en pijltjes van Hasbro? Ze zorgen voor uren spelplezier bij je prille tieners (en vermoedelijk ook bij de papa’s). Niet alleen de champagnekurken zullen knallen tijdens de feestdagen… Wees op je hoede!

De allerkleinsten

Zijn er in jouw familie in het afgelopen jaar enkele kersverse spruiten bijgekomen? Wil je graag een kerstpakje schenken, maar heb je het een beetje gehad met de knuffelberen, rompertjes en plastic lepeltjes? Denk dan aan knus beddengoed voor de allerkleinsten, want slapen is sowieso hun favoriete activiteit. Bij Prémaman/Orchestra vind je deze schattige prinsessenhoes voor het babydonsdeken. Laat je kleine lieveling lekker knorren in deze zee van liefde!

Top