Benieuwd naar de zomertrends?

Benieuwd naar de zomertrends?

Nu het mooie weer en de aangenamere temperaturen eraan komen, kriebelt het natuurlijk om onze zomergarderobe uit z’n winterslaap te wekken en aan te vullen met heel wat nieuws, zodat we het hele seizoen lang kunnen stralen in onze piekfijn gekozen outfits. Maar wat zijn eigenlijk de trends dit jaar? Wel, dat zijn onder andere deze twee opvallende verschijnselen:

  • Multifunctionele kledij

In tijden waarin we steeds van hot naar her rennen in een race tegen de klok, naar de gym, naar school, naar het werk, naar een afspraak, naar vrienden, om een boodschap,… gaan we ook op zoek naar kledij die in al deze situaties geschikt is. We willen casual, maar ordelijk zijn. Sportief en sexy. Die behoefte naar multifunctionele kledij uit zich ook in de lente- en zomercollecties. Je vindt heel wat kledingstukken die je zowel kan aantrekken op het werk, als op de afterwork nadien, en waarmee je ook perfect richting full body work-out kan trekken. Functioneel, maar stijlvol!

  • Zon in je garderobe

Eén van de trendkleuren van het jaar brengt bijna letterlijk zonneschijn in je kleerkast. Alle mogelijke tinten geel kleuren de lente- en zomercollecties en dus ook jouw kledingrek straks. In een sombere actualiteit grijpen mensen namelijk graag terug naar wat vrolijkheid en een opgewekte sfeer, en welke kleur roept deze sfeer beter op dan geel? Juist! Ga dus gauw op speurtocht naar jouw perfecte geeltint, en mocht je toch niet zo’n fan zijn van de kleur op je huid, denk dan ook eens aan de vele accessoires die je outfit een vleugje geel kunnen geven. Een uurwerk, een handtas, een zonnebril, juwelen,… Zo duik je toch lekker mee in deze trend!

Wat denk je? Tijd voor wat fleur in je kleerkast?

 

Bron: fashionunited.be

Top