Cadeautips voor hem en haar

Cadeautips voor hem en haar

Een kerstcadeau voor je man, een kerstcadeau voor je moeder, een kerstcadeau voor vrienden... De zoektocht loopt niet altijd op wieltjes, maar daar brengt B-Park vandaag verandering in met enkele handige cadeautips voor Kerst!

Cadeautips voor haar

Je wil natuurlijk niet wéér met parfum komen opdagen op het kerstfeest, want dat deed je vorig jaar al. Die tegoedbon van de schoenenwinkel bleek dan weer te onpersoonlijk. Waarmee kan je haar dan wél blij maken?

Go teddy!

Dit seizoen vind je overal kledingstukken en accessoires in teddybeerstof. Profiteer ervan en verwen haar met iets lekker zacht. Is het een knus kussen, een wollige handtas of een knuffeltrui, ze zal ongetwijfeld versteld staan van zoveel aaibaarheid!

DIY

Geen meid of vrouw die op het wereldwijde web nog nooit op zoek ging naar creatieve projecten. Zelf een sjaal breien, kaders versieren voor aan de muur, nieuwe gerechten uitproberen… Geef haar dus haar eigen doe-het-zelfkit en prikkel haar creatieve brein.

Keukenhulpjes

Opgelet, begrijp het niet verkeerd. Jaag haar niet zomaar de keuken in met pannenkoekenpan of mixer. Kies deze keer voor keukenaccessoires die haar écht helpen in de keuken: een slow cooker, bijvoorbeeld, of een programmeerbaar koffieapparaat. Dat haalt haar net úit de keuken. Zal ze zeker appreciëren!

Cadeautips voor hem

Maar al te vaak vindt hij sokken onder de kerstboom, of een geurig setje mannenproducten, maar met deze tips zal hij oprecht in de wolken zijn:

Haal sport in huis

Mannen houden doorgaans van wat actie. Heb je er al aan gedacht om wat sport in huis te halen? Tafelvoetbal, darts, een kegelspel, snooker, pingpong... Het zorgt voor wat gezonde competitiviteit en vast ook hilariteit in het huishouden!

Netflix and chill

Toegegeven, na het sporten houdt iedereen ook van een lekker lui moment op de sofa. Series kijken, films verslinden, computerspelletjes spelen… Er bestaan vast heel wat technische snufjes om deze momenten nóg aangenamer te maken. Een beamer, een extra scherm op de slaapkamer, een nieuw spelletje… Denk daar maar eens over na!

Sweet sweater

Niet alleen zij, maar ook hij ziet er graag knap en fris uit! Verwen hem met een originele sweater die hem op het lijf geschreven is! Geef niet gewoon een waardebon, maar koop echt een trui en hou het kasticket goed bij zodat hij kan ruilen. Geschenken uitpakken is fijner dan een envelopje openen…

 

Top