Ga jij koopjesjagen?

Ga jij koopjesjagen?

Met de grote vakantie in zicht staan ook de zomersolden weer voor de deur. Ga jij op koopjesjacht? Dan heb je vast al een lijstje klaar met wat je allemaal nodig hebt. Wij voegen aan jouw lijstje alvast enkele spullen toe die niet in jouw kleerkast mogen ontbreken!

  • Een lange zomerjurk

Steeds vaker zie je ze in het straatbeeld opduiken: de dansende, lange zomerjurken. Ze zijn trendy, sexy én cool en je vindt ze in ongelofelijk veel varianten, waardoor er vast ook een zomerjurk op de kop te tikken valt die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Je kan gaan voor sobere, klassieke kleuren of net voor heel gekke prints. Lange of korte mouwen geven beide een fijne touch aan de vele jurken, waardoor je er zowel op het strand als op een avondfeest mee kan schitteren.

  • Sandalen

Haal die nagellak maar boven en geef je teennagels een fleurig laagje. Je voeten mogen gezien worden deze zomer, dus ga tijdens de soldenperiode zeker op zoek naar geschikte sandalen. Romeinse riempjes, teenslippers of eenvoudige lederen sandalen… Wat je ook kiest, het wordt een schot in de roos én je voeten kunnen blij ademen onder de zon.

  • Vrolijke shirts 

Wie zonnig zegt, zegt vrolijk, en laat de mode nu net even vrolijk zijn dit seizoen. We zien drukke prints, kleurrijke bloemenmotiefjes, felle kleurenpaletten en frivole details. Haal dus zeker een portie van die zomerkriebels in huis in de vorm van een shirt, een hemd, een blouse of wat dan ook. Stralen doe je sowieso!

Veel plezier in de solden!

Top