Helemaal Valentijn!

Helemaal Valentijn!

Misschien twijfel je wel eens of Valentijnsdag wel een nuttige feestdag is. Of we die 14de februari niet beter gewoon laten passeren. Het is toch ook maar een dag zoals een ander, toch?

Neen! Helemaal niet! Valentijn is de topper van alle feestdagen! Ken jij iets mooier om te vieren dan de liefde? Wij alvast niet, en daarom gaan we dit jaar all the way voor Valentijn. We sparen kosten noch moeite en vieren de liefde zoals het hoort:

  • Haal valentijn in huis

Weet je nog, die gezellige sfeer in de woonkamer toen je de kerstspullen van de zolder haalde? Dit is opnieuw zo’n moment! Vervang de kussens in je sofa door knusse, rode exemplaren. Haal de hartenmotiefjes boven, de rode theelichtjes, de fluwelen dekentjes,… Haal valentijn in huis alsof het kerst was, en maak er een gezellige, volwaardige feestdag van. Dat wordt puur genieten! En pssst… Vergeet de slaapkamer niet…!

  • In je nopjes op valentijn

Wie goed in z’n vel zit, straalt dat ook uit, en jij wil natuurlijk stralen op 14 februari. Wanneer zit je dan goed in je vel? Als je de perfecte outfit draagt uiteraard! Denk dus op Valentijnsdag ook even aan jezelf en ga nog even shoppen voor het zover is! Sensueel, verleidelijk, comfortabel, sexy,… Het mag allemaal. En het hoeft niet te stoppen bij nieuwe kleren: een manicure? Een kapperbeurt? Een massage? De ontspannen versie van jezelf is des te aantrekkelijker…!

  • Pure verwennerij

Liefde kent geen grenzen, dus ga je ook tot het uiterste dit jaar om je geliefde te verrassen en te verwennen. Je koopt fijne geschenkjes, stuk voor stuk piekfijn door jou bedacht, en je plant je dag zorgvuldig vol met heerlijke momenten: een aperitiefje, een dessert, een wandeling, een knus moment aan de haard,… Op het einde van deze Valentijn zal je geliefde nog urenlang in de wolken vertoeven.

Surf dus maar lekker mee op die Valentijnsgolven, het wordt om van te snoepen!

 

 

Top