Heuptasjes hipper dan ooit!

Heuptasjes hipper dan ooit!

Een opvallende trend dit seizoen? De heuptasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest! Deze keer niet als fanny pack, maar als ‘belt-bag’ aangezien de tasjes nu steeds vaker als riem om de heupen gedragen worden. Het mag een ietwat vreemde evolutie lijken, zeker na de vele lacherige opmerkingen die het heuptasje de voorbije jaren moest ondergaan, maar nu kan het dus weer! Lekker praktisch!

Hoe dit komt?

De eighties en nineties vinden hun weg weer helemaal terug naar onze kledingrekken, en als icoon van de nineties kan het heuptasje dus zeker niet ontbreken. Het handige hebbeding van weleer wordt een fashion item als geen ander. Je vindt de tasjes dan ook in diverse uitvoeringen, van lekker posh tot tijdloos comfy, en je kan ze dragen op diverse outfits. Los over de schouder? Als riem op een los zomerkleedje? Alles is toegestaan!

De voordelen

En de voordelen? Die zijn eindeloos! Je gebruikt de belt-bag niet enkel wanneer je als toerist een nieuwe stad gaat verkennen, maar neemt het tasje nu gewoon overal mee. Zo hoef je geen grote handtassen meer mee te sleuren, vind je je gsm, sleutels en portemonnee altijd meteen terug, en kan je ook op feestjes lekker vrij dansen zonder die vervelende tas om je schouders. We houden er wel van, van die belt-bags. Heerlijk comfortabel en eindelijk terug trendy!

 

Bron: VTM nieuws

Top