Hoe maak je indruk op je nieuwe leerkracht?

Hoe maak je indruk op je nieuwe leerkracht?

Straks trekken we met z’n allen terug naar de schoolbanken na een hete zomer vol avontuur. Ben jij klaar voor de eerste schooldag? In een nieuwe klas, met een nieuwe leerkracht aan het roer? Wij vermoeden van wel, na het lezen van deze tips om indruk te maken op je nieuwe juf of meester:

  • Je kapsel

Wil je dat je leerkracht meteen onthoudt wie je bent? Overweeg dan een gewaagde haarsnit. Ga voor weelderige beach waves als je normaal sluik door het leven gaat, of kies voor een gekortwiekt kapsel na jaren vol dartelende manen. En waarom eens geen nieuw kleurtje? Met de roze, blauwe en groene mousses kom je tegenwoordig al een heel eind!

  • Hippe outfit

Jij bent de ster van de klas, dat weet iedereen, maar weet ook je juf of meester dit al? Ga lekker shoppen in augustus en schitter op de allereerste schooldag in je nieuwe aanwinsten. Ga voor opvallende kleuren die meteen in het geheugen gegrift staan, zo word je niet snel vergeten. Maak de outfit helemaal af met hét zomeraccessoire: het heuptasje. Het tasje is weer helemaal terug van weggeweest en is bovendien nog handig ook. Jackpot!

  • Kleurige schoolspullen

Worden je kapsel en je kledij ingetoomd door strenge schoolregels? Geen paniek! Er zijn tonnen schoolspullen in de gekste uitvoeringen, zodat je je eigenheid er toch in kwijt kan. Fluorescerende pennenzakken, glitterende laptopsleeves, felgekleurde balpennen en ringmappen met grappige boodschappen… Je maakt er vast een statement mee.

  • Wees jezelf!

Los van al het oppervlakkige kan je natuurlijk enkel en alleen al met je karakter flink indruk maken op je leerkracht. Wees vriendelijk, lach hartelijk en deel op tijd en stond een portie humor rond. Zo maak je niet alleen je eigen schooldagen, maar ook die van je leerkracht meteen een pak leuker!

Wist je trouwens dat je nu al fikse kortingen kan meepikken op het hele scholengamma? Waar wacht je nog op?

Top