Lang zal ze leven!

Lang zal ze leven!

Nog 10 keer slapen en het is moederdag, een feest dat we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Als dank voor alle jaren vol liefde en zorg, plaatsen we op die dag alle mama’s op de troon. Weet jij al hoe je je mama in de watten zal leggen?

  • Familiediner

Het klinkt een beetje flauw, maar voor elke mama komt het gezin op de eerste plaats. Zorg er dus voor dat iedereen op zondag 13 mei op post is voor een heus familiediner! Belangrijk: zorg dat je mama voor één keer niét achter kookpotten staat, maar tover zelf een heerlijke maaltijd op tafel. Ben je geen culinair keukenwonder en zijn broer noch zus culinaire uitblinkers? Hou het dan simpel en ga voor een uitgebreid aperitief met tal van hapjes. Ook dát is samen lekker genieten rond de tafel!

  • Uitstap

Weet je niet wat je je mama nog moet kopen? Neem haar dan mee op stap! Vermoedelijk hecht ze evenveel waarde aan een leuke dag quality time met zoon- of dochterlief als aan een gek cadeau. Neem haar mee shoppen, wandelen, fietsen,… Wat je mama ook maar fijn vindt! Extra tip: zorg voor een uitzonderlijke activiteit. Samen een workshop meevolgen? Een dansvoorstelling meepikken? Het wordt sowieso memorabel!

  • Een bos bloemen

Wie helemaal inspiratieloos is, kan gelukkig altijd beroep doen op een dankbaar geschenk: een bos bloemen. Elke mama fleurt op bij het zien van een frisse bloemenruiker. Wees dus niet verlegen en laat een boeket samenstellen met haar favoriete kleuren en geuren. Zowel je mama als haar leefruimte zullen ervan opfleuren en het boeket herinnert haar nog dagenlang aan het toffe bezoekje op moederdag.

Geen excuses om moederdag te vergeten dit jaar!

Top