Met deze 3 tips haal je het beste uit de herfst

Met deze 3 tips haal je het beste uit de herfst

Daar zijn ze dan… De grijze dagen. Gelukkig krijgen we nu en dan ook de zon nog te zien, maar we kunnen er niet onderuit: de herfst nadert met rasse schreden. Gelukkig betekent herfst meer dan regen en donkere avonden. Herfst betekent ook warmte en gezelligheid, of wat Denen trots ‘hygge’ noemen. De eerste theelichtjes worden weer bovengehaald. Dekentjes, kaarsen, een kop heerlijke pompoensoep… Met deze 3 tips haal je alvast het beste uit de herfst!

‘Hygge’ rond het kookeiland

Nu we niet meer knus in de tuin kunnen tafelen, speelt het grootste deel van onze familiemomenten zich rond de keukentafel of het kookeiland af. Maak het er gezellig, met bokalen vol zelfgemaakte granola, sfeervolle verlichting, een krijtbord om je favoriete wensmenu op te schrijven of om samen raadspelletjes te spelen… Ontdek een pak ideeën om je keuken herfstproof te maken in de keukencatalogus van Èggo. Laat je inspireren! Zo wordt een donkere herfstavond even fijn als die lange zomerse momenten.

 

 

‘Hygge’ op de sofa

Na een deugddoend avondmaal duiken we de zetel in. Theelichtjes in alle geuren en kleuren, misschien een herfstboeket, een sfeerlampje… We maken het er graag gezellig. Kers op de taart? Een zachte plaid om te knuffelen! Kies je voor een gigantisch deken om te delen of een klein fleece dekentje voor jezelf? Het kan allemaal, en Leen Bakker heeft heel wat fijne spulletjes in het assortiment. Aan jou de keuze!

   

Plaid Niels Okergeel - Leen Bakker - Prijs: € 16,99

 

‘Hygge’ in bed

Wanneer we dan ’s avonds onder de wol kruipen, zetten we de intieme sfeer nog even verder. We lezen nog een boek, babbelen nog wat na met de partner, bekijken een film… Extra fijn met een zijdezachte pyjama natuurlijk! Wist je dat Sleepworld heel wat moois in het aanbod heeft? Ga lekker snuisteren en stop het hele gezin in het nieuw.

Unisex Pyjama, Kersenrood, Papegaai -6 jaar - Sleepworld - Prijs: € 33,56

 

De herfst wordt helemaal ‘hygge’!

Top