Sinterklaas brengt dit jaar 3 dingen

Sinterklaas brengt dit jaar 3 dingen

Tal van romantische zielen kijken nu al volop uit naar de gezellige kerstdagen, maar de allerkleinsten onder ons zijn niet vergeten dat de man op het witte paard eerst nog over de daken wandelt. Op 6 december is Sinterklaas opnieuw jarig en dan deelt hij al zijn pakjes uit. Waren jouw kleine spruiten flink het voorbije jaar? En hebben ze wel een cadeautje verdiend als beloning? Dan is de kans groot dat ze één van deze pakjes vinden naast hun schoentje:

Fuji Instax camera

Elk kind houdt ervan zichzelf te aanschouwen in de spiegel, maar ook om met die smartphone van mama en papa selfies te nemen van alle gekke bekken die ze maar kunnen trekken. Wat als die liefde voor het spiegelbeeld en het experimenteren met technische snufjes samenkomen? Dan krijg je de Fuji Instax camera! Zelf lekker instant foto’s trekken van je familie, je vriendjes… en jezelf natuurlijk! Bij de fotocamera vind je ook tal van accessoires zoals fotopapier met prettige prints erop, of albums, of kabeltjes om de foto’s op te hangen… Een zeer welkom geschenk van de sint. Wist je trouwens dat Krëfel korting geeft op deze camera’s op Black Friday?

Kader vol herinneringen

Een fotokader voor instant foto’s en andere leuke herinneringen vind je bijvoorbeeld bij Maisons du Monde. Het geeft de slaapkamer van je kroost een persoonlijke toets. Ze kunnen er foto’s op kwijt, maar ook tekeningen, sleutelhangers, theatertickets, knuffelbeestjes… Je leest het al, het wordt hun eigen leukeherinneringenbord!

Robots

Nu kinderen steeds vroegen kennis maken met IT en technologie, vallen ook de robots flink in de smaak! De populaire Pokibots vind je bijvoorbeeld ook bij Dreamland. Ze dansen niet alleen op diverse deuntjes, maar kinderen kunnen er ook eigen tekstjes mee opnemen die dan door de robot worden herhaald – in robotstem natuurlijk! Heb je twee kinderen? Ga dan voor twee Pokibots, want ze interageren ook met elkaar. Fun verzekerd!

En nu maar wachten op de Sint…

Top