Stijlvol terug naar school

Stijlvol terug naar school

Hoe maak jij je comeback op school begin september? Met stijl, natuurlijk! De winkels van B-Park helpen je met plezier…

Zo vind je de geknipte outfit voor de eerste schooldag in de rekken van Orchestra. Schattige bloemetjes, knuffeltruien, toffe slogans, knusse sweatpants… Je hebt je outfit voor het uitkiezen! Benieuwd naar het aanbod? Surf dan even naar de website!

Trui van molton met roze flamingo's van sherpastof - Orchestra - Prijs: € 15,00 / Clubprijs: € 7,50 

Een comfortabele rugzak mag natuurlijk niet ontbreken op die eerste dag. Dreamland heeft heel wat trendy schooltassen in het aanbod – met korting bovendien! Ben je nog op zoek naar jouw favoriet? Snuister dan even door het gamma en kies er eentje uit. Onze voorkeur gaat alvast uit naar de frisse kleurtjes bij Kipling. Vrolijk terug naar de schoolbanken!

Eastpak rugzak Out of Office Basic Blue - Dreamland - Prijs: € 48,00

Pronkt je bureaustoel al achter je bureautje, om je na dag één met open armen… euh… leuningen te ontvangen? Zo niet, spurt dan nog gauw even naar Maisons du Monde. Je vindt er kleurrijke stoelen van Bristol, die je studiekamertje meteen een hippe toets geven! Je ouders vragen zich straks nog af hoe het komt dat je zo graag huiswerk maakt ;).

Gele bureaustoel op wieltjes Bristol - Maisons Du Monde - Prijs: € 59,99

 

Samen met het nieuwe schooljaar, geven ook alle hobbyclubs, academies en verenigingen de aftrap van een nieuw werkjaar. Of je nu naar de tekenacademie gaat, naar de muziekschool, de scouts of de sportclub: het kriebelt vast om je hobby terug op te pikken. Jongens en meisjes met voetbalmicrobe: zijn jullie voetbalschoenen alweer opgeblonken? Of is het tijd voor een nieuw paar? Decathlon heeft alvast iets moois in de rekken voor jou. Hier zo!

Voetbalschoenen First FG voor droog terrein kinderen zwart wit - Decathlon - Prijs: € 10,00

Geniet met volle teugen van de terugkeer naar je klas- en clubgenootjes en maak er een leuk, gezellig én leerrijk schooljaar van!

Top