Voor wie supporter jij?

Voor wie supporter jij?

Het wereldkampioenschap is begonnen, en stilaan krijgen we een beeld van wie de sterke en de zwakkere ploegen zijn. Eén geruststelling: de Rode Duivels behoren tot de toppers! Starten met een driepunter en een welverdiende overwinning belooft alvast veel goeds voor de komende weken.

Maar we zijn niet alleen in het winnende kamp. Rusland, Uruguay, Iran, Frankrijk, Denemarken, Kroatië, Servië, Mexico, Zweden en Engeland gingen ook met een knallende overwinning naar huis. Maar niet met 3 doelpunten! Dat deden enkel Spanje en Portugal ons na. Rusland kon ons zelfs overtreffen met 5 doelpunten in één match. Dat zijn heel wat sterke landen op een rijtje. Voor wie ga jij supporteren? (Naast de Belgen natuurlijk!)

Rusland

Je zou kunnen kiezen voor Rusland, het thuisland. Zo kan je mee duiken in de opgewekte sfeer van de thuissupporters en ben je bij elke wedstrijd in de meerderheid. Het beloven topwedstrijden te worden met een team dat niet alleen de wereldbeker wil winnen, maar natuurlijk ook wil schitteren voor eigen publiek. Ambiance gegarandeerd!

Portugal

Je kan ook kiezen voor Portugal, met de immer fitte Cristiano Ronaldo. Dat wordt ongetwijfeld klassevoetbal mét het nodige showgehalte. En geef toe, dan maak je al wat meer kans op een klinkende overwinning op 15 juli!

Zweden

Wie niet zo’n grote fan is van het voetbal en deze wereldbeker maar niets vindt, kan supporteren voor het stijlvolle Zweden. De Zweedse nationale kleuren zijn namelijk geel en blauw, en laten dat net 2 trendy zomermodekleurtjes zijn! Zo wordt het voetbalfeest een geldig excuus om te shoppen én een feest voor je kleerkast.

Goed idee, toch?

Top