Zomerse tips voor heerlijke uitjes

Zomerse tips voor heerlijke uitjes

De zon schijnt, de vakantie is in het land en we zijn klaar voor enkele heerlijke zomermaanden! Wij hebben alvast enkele tips klaar om er voor de volle 100% van te genieten!

Zwemplezier

Altijd naar hetzelfde strand, steeds weer in hetzelfde zwembad… Waarom doe je deze zomer eens niet gek en trek je naar onbekende oorden? Ons land is heel wat recreatieparken, openluchtbaden en zwemrivieren rijk. Maak er dus een avontuur van met het hele gezin en verken nieuw zwemplezier. Je kroost zal er met volle teugen van genieten!

Zomerfestivals

Elke zomer weer krioelt het in België van de festivals. Je kent de grote festivals als Rock Werchter, Tomorrowland en het Brugse Cactusfestival heel goed, maar heb je ook de kleinere festivals al een kans gegeven? De Gentse Patersholfeesten? Lokale oogstfeesten? Er zijn heel wat gezellige, minder gekende festivalletjes waar je met de kids naartoe kan voor straattheater, snelle hapjes en heel wat originele animatie.

De natuur in

Zwemmen in de natuur, daar hebben we al aan gedacht, maar er is nog zoveel meer! Je kan kanovaren op Waalse rivieren, een hindernissenparcours overwinnen in de Vlaamse bossen, fotozoektochten voltooien in onze dorpjes of lekker wandelen en volgels spotten in de vele mooie natuurgebieden. Kleine tip: neem de verrekijker mee! Zo kan je gezin van alles ontdekken!

Zit je liever lekker lui in je tuinstoel? Dan kan dát natuurlijk ook. Nodig enkele vrienden uit, en maak er iets gezelligs van. Het is tenslotte niet voor niets vakantie!

P.S. Tot eind juli profiteer je nog van heerlijke solden bij B-Park!

Top