Zondag is het Vaderdag!

Zondag is het Vaderdag!

Op zondag 10 juni is het Vaderdag, dé dag waarop we onze papa’s in de bloemetjes zetten. Heb jij al aan een cadeau gedacht? Wij hebben alvast enkele tips op een rijtje gezet:

Lekker sportief

Heeft je papa een sportieve hobby? Gaat hij vaak wandelen, lopen, fietsen, zwemmen? Verras hem dan met nieuwe snufjes uit sportland. Een winddicht jasje, een sporthorloge, draadloze oortjes,… Zo is jouw papa weer helemaal mee met de laatste trends en kan hij sportief verder knallen!

Lekker lui

Is je papa eerder een levensgenieter met een glaasje en een hapje in de hand? Zorg dan dat hij er toch op z’n paasbest uitziet dankzij de nieuwe spullen in z’n garderobe: een knusse trui, een grappig t-shirt, stijlvolle sokken,… Wat je ook schenkt, laat je papa in ieder geval stralen in z’n kersverse outfit. Want op Vaderdag is hij ‘the man’!

Helemaal mee

Is je papa een nerd, of juist het compléét tegenovergestelde? Probeer dan een extra twist te geven aan zijn elektronicacollectie en zorg dat hij helemaal mee is! Surft hij nog op een oud mobieltje? Bied hem dan eens een échte smartphone aan. Zoekt hij nog geduldig naar de juiste post op een vintage radio? Introduceer dan de wifiradio in zijn wereld. Is je papa echter al helemaal mee? Zoek dan iets wat hij nog niét heeft. Er valt vast nog van alles te ontdekken in elektronicaland! Wat dacht je van een instant fotoprinter?

Mee naar buiten

Neem je papa mee op stap naar één van z’n favoriete plekken. Bezoekt hij al eens graag een museum? Gaat hij liever naar het theater? Of een voetbalmatch? Een festival misschien? Wat hij ook verkiest: uitstapjes met je papa zijn altijd een schot in de roos! Want wil een papa nu liever dan tijd te spenderen met z’n allerliefste spruiten?

Denk er nog eens goed over na, en verras je papa zondag zoals alleen jij dat kan!

Top